Du er landet på Lampeskinne.dk, det helt rigtige sted at finde strømskinne. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle strømskinne tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Samler til strømskinne Halotrack – Halotech

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Samler til strømskinne Halotrack – Halotech” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Halo Design Koncept Samler til strømskinne Halotrack er en del til et simpelt og smart skinnesystem. Systemet monteres på loftet og er perfekt til dig, der ønsker muligheden for at justerer placeringen af dine lamper – eksempelvis over arbej…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Reed Strømskinne 2m Sort – Eggerlicht

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Reed Strømskinne 2m Sort – Eggerlicht til kun 991,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Eggerlicht for Lampefeber Reed Strømskinnen på 2m i sort fra Lampefeber er den dynamiske løsning, skulle du mangle strømskinne til din spotbelysning.
Ligegyldigt om du mangler skinne til en ensom enkelt spot, eller et held hold af spotlamper k…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: 19"/1unit Rack strømskinne 9xDK udtag

Næste anbefaling er “19"/1unit Rack strømskinne 9xDK udtag”.

Dagens bedste tilbud på “19"/1unit Rack strømskinne 9xDK udtag” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 319,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Strømskinne med 9 stk.
DK udtag til montering i 19" Rackskab – Perfekt til at holde styr på dine strømkabler i et server skab….

Se hos Music2you ❯❯

4: Strømskinne med jord til 19" rack

Sidste produkt på vores liste er Strømskinne med jord til 19" rack som vi har fundet til 595,- hos Music2you.

Forhandlerens beskrivelse:
Strømskinne med dansk jord til montering i 19" rack…

Se hos Music2you ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste strømskinne i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse strømskinne:

Dyreste Strømskinne på listen er SLV Strømskinne med 3 PURI 1 spot 4,3W LED, 2700K, 245 lumen, sort fra vvs.dk med en pris på 1026.75. Billigste udvalgte Strømskinne er Philips GLOBAL XTS 4100-2 Strømskinne 3F 1M Sort som du kan købe for 144.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 882.75 kr. – de 4 Strømskinne vi har fundet koster i gennemsnit 4542.61 kr.
Ovenstående Strømskinne data og priser er hentet fra 10 butikker (Lampemesteren.dk, Music2you, MyHomeMøbler.dk, VVSproffen.dk, BeKent.dk, Proshop.dk, Homeshop.dk, LampeGuru.dk, Elvvs.dk, vvs.dk). Alle Strømskinne tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strømskinne guides:

Fandt du ikke det rigtige Strømskinne blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strømskinne: