Du er landet på Lampeskinne.dk, det helt rigtige sted at finde strømskinne. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle strømskinne tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordlux Rondie pendel til Link strømskinne, hvid

  • Dagens pris: 142,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 200,-, nu kun 142,-.
    Du sparer 58 kr. / 29 %
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “Nordlux Rondie pendel til Link strømskinne, hvid” fra mærket Nordlux.

Produktet er lige nu på tilbud hos Proshop.dk hvor prisen er sat ned fra 200,- til 142,- – en besparelse på 58 kr. / 29 %

Forhandlerens beskrivelse:
Nordlux Link Rondie skinnependlen er en simpel og stilfuld strømskinnependel fra Nordlux i den prisvenlige klasse.
Lampen er lavet til alle 1-fasede strømskinner her på siden.
Dvs.
at du sagtens kan bruge Rondie skinnependlen selvom du f.eks.
har Halo Tra…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: ERCO ophæng til strømskinne, sølv

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe ERCO ophæng til strømskinne, sølv til kun 229,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ophængning til ERCO-skinner Denne ophængning, der består af et 250 cm langt wirekabel og en hurtigudløser til højdekompensation, gør det muligt at opsætte ERCO-skinner i hængende position – også egnet til skrå lofter.
– Bæreevne: max.
20 kg…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: ERCO strømskinne 3-faset/DALI 200cm, sort

Næste anbefaling er “ERCO strømskinne 3-faset/DALI 200cm, sort”.

Dagens bedste tilbud på “ERCO strømskinne 3-faset/DALI 200cm, sort” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
ERCO 3-faset aluminiumskinne, alternativt DALI-styrbar Denne skinne af pulverlakeret aluminium danner grundlaget for et 3-faset belysningssystem. Der er to muligheder for drift: som et konventionelt 3-faset spor med tre separat omskiftelige kredsløb på 16 A hver eller som et DALI-spor med ét kredsløb på 16 A og to ledere til tilslutning til DALI-datalinjen.
– Monteringsflade med udstansede huller, der er nemme at skubbe ud (afstand 40 cm).
– Fire isolerede kobberledere og indpresset beskyttelsesleder – Godkendelse i henhold til IEC 60570 (EN 60570/VDE 0711 del 300)…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: ERCO Minirail strømskinne 48 V, 200 cm, sort

Sidste produkt på vores liste er ERCO Minirail strømskinne 48 V, 200 cm, sort som vi har fundet til 699,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
ERCO Minirail aluminium lederskinne til 48 V drift Minirail banen er meget fleksibel med hensyn til de mulige styringstyper; afhængigt af konfigurationen er der mulighed for at skifte, dæmpe, DALI, ZigBee eller Casambi.
Desuden er aluminiumsprofilen særlig pladsbesparende takket være sit slanke design og kræver kun to ledere.
Suppleret med passende tilbehør kan Minirail anvendes til at gennemføre en kompakt, alsidig og højkvalitetsbelysning.
– To isolerede kobberledere (4,15 mm² hver), et kredsløb – max.
500 W (48 V / 10 A)…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste strømskinne i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse strømskinne:

Dyreste Strømskinne på listen er Klar LED spot Bilas til 1-faset strømskinne 60 fra Lampegiganten DK med en pris på 2199.00. Billigste udvalgte Strømskinne er ERCO ophængsbro, montering af strømskinne som du kan købe for 109.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 2090 kr.
Ovenstående Strømskinne data og priser er hentet fra 8 butikker (Proshop.dk, Lampegiganten DK, Music2you, Lampemesteren.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, LampeGuru.dk, MyHomeMøbler.dk). Alle Strømskinne tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strømskinne guides:

Fandt du ikke det rigtige Strømskinne blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strømskinne: