Du er landet på Lampeskinne.dk, det helt rigtige sted at finde Nordlux lysskinne. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordlux lysskinne tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordlux Explore lysskinne 3 spots hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Nordlux Explore lysskinne 3 spots hvid” fås til 599,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilren og minimalistisk Nordlux lysskinne med spots Flot og elegant Explore lysskinne med 3 spots fremstillet i hvidlakeret metal, der med fordel kan anvendes som loftslampe i entreen hvor der er behov for effektfuld belysning.
Der medfølger 3×3 watt LED…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Nordlux Explore lysskinne 3 spots sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Nordlux Explore lysskinne 3 spots sort til kun 599,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilren og minimalistisk Nordlux lysskinne med spots Flot og elegant lysskinne med 3 spots fremstillet i sortlakeret metal, der med fordel kan anvendes som loftslampe i entreen hvor der er behov for effektfuld belysning.
Der medfølger 3×3 watt LED lyskild…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Nordlux Link Diskie LED armatur til 1-faset lysskinne, 3000K, 750lm, hvid

  • Dagens pris: 379,- kr.
  • Fundet hos WATTOO.DK
  • Mærke: Nordlux

Sidste produkt på vores liste er Nordlux Link Diskie LED armatur til 1-faset lysskinne, 3000K, 750lm, hvid som vi har fundet til 379,- hos WATTOO.DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Diskie-spotlyset er let at montere i Nordlux Link-systemet.
Det runde og strømlinede design passer perfekt ind i de fleste indretninger og kan nemt flyttes, så det passer til dine behov.
Kan dæmpes med ekstern dæmperkontakt….

Se hos WATTOO.DK ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordlux lysskinne i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordlux lysskinne:

Dyreste Nordlux Lysskinne på listen er Nordlux Explore lysskinne 3 spots hvid fra Davidsenshop.dk med en pris på 599.95. Billigste udvalgte Lysskinne er Nordlux Link Diskie LED armatur til 1-faset lysskinne, 3000K, 750lm, hvid som du kan købe for 379.00 hos WATTOO.DK. Forskellen på de to priser er 220.95 kr. – de 3 Nordlux Lysskinne vi har fundet koster i gennemsnit 526.3 kr.
Ovenstående Nordlux Lysskinne data og priser er hentet fra 4 butikker (Davidsenshop.dk, WATTOO.DK, Luxlight.dk, Proshop.dk). Alle Nordlux Lysskinne tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lysskinne guides:

Fandt du ikke det rigtige Lysskinne blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lysskinne: